Ouran High School Hostclub.

Hej. Förutom att jag skriver här nu så ar jag även tagit vaccin mot svininfluensan och det gjorde inte ont alls!^^ Bara ett litet stick och sen ett plåster. Nå var var vi? Åter till manga snack! Dagens manga heter(en av de  bästa serier, tycker min storasyster^^) Ouran High School Hostclub.
Jag har även hittat första avsnittet som ni kan länka till. Ska ändra alla tillägg i bloggen med länk hoppas jag till det första avsnittet.


Namn: Ouran High school Hostclub.
Författare: Bisco Hatori
Genre: Comedy, Romance.
Handling:

Haruhi Fujioka är en student inskriven på Ouran High School, en höguppsatt skola i Bunkyō, Tokyo. På grund av de skyhöga priset för skoluniformen kan inte Haruhi köpa en uniform, och tvingas bära vanliga byxor, polotröjor och västar. Kombinerat med hennes stora glasögon och korta hår, gör Haruhis utseende att hon ser ut som en kille.

När Haruhi letar efter en tyst plats för att kunna plugga, så går hon av misstag in i det "tredje musikrummet", platsen där skolans Värd klubb, "Host Club", arbetar. Klubben består av 6 attraktiva killstudenter, Vice presidenten Kyoya Ootori , tredjeårsstundenterna Takashi Morinozuka("Mori") och Mitsukuni Haninozuka ("Hunny") , tvillingarna Hikaru Hitachiin och Kaoru Hitachiin, och sedan klubbens skapare och president, Tamaki Suoh. De spenderar sin tid i klubben med att flörta och underhålla skolans flickstudenter för pengar. Under deras första möte, råkar Haruhi slå sönder en vas, med värdet av ¥8,000,000 (ca 482,000 svenska kronor).

För att kunna avbetala sin skuld till klubben, tvingas Haruhi bli klubbens "hund", och måste regelbundet göra uppgifter som att servera mat eller städa. Klubbens president, Tamaki Souh, som inte vet att Haruhi är en tjej, gör Haruhi till "värd", när han märker hennes potenitial. De ger henne skolans killuniform, och låter henne sedan flörta med flickorna som hon vill. Haruhi, som inte bryr sig så mycket om utseende eller kön, tvekar när några flickor börjar prata med henne. Men när hon väl börjar prata med dem, så förvånas alla medlemmar i klubben över hur bra hon är på att flörta med flickorna, utan att ens anstränga sig det minsta. Egentligen är Haruhi's prat bara vanligt, som om hon pratade med några av sina vänner. Men flickorna blir överförtjusta i Haruhi, och hon får snabbt många beundrare.

Medlemmarna i klubben undrar hur hon så lätt kan få tjejer att bli förtjusta i henne, men när hon sedan börjar prata med dem så förstår de varför. När hon pratar så ler hon ofta, och hennes söta ansikte framhävs något otroligt. Tamaki berörs speciellt utav detta, och påpekar tusentals gånger hur söt hon är.

Haruhi får senare alla sina saker nerkastade i skolans fontän, eftersom en av Tamakis beundrare blir svartsjuk på henne. Tamaki hjälper henne att hitta alla saker, och blir förvånad när han kollar i hennes plånbok, där står det ju att hon är flicka. Tamaki frågar Haruhi om det är sant, och Haruhi säger lugnt att hon aldrig påpekat något annat. I Animen är det lite annorlunda. Tamaki plockar upp hennes plånbok, men kollar aldrig i den. Istället när Haruhi byter om till torrare kläder, kommer Tamaki in med ett par handdukar till hennes provhytt, när hon precis tagit av sig tröjan. Tamaki backar och rodnar, och resten av klubbmedlemmarna retar honom enkelt. Haruhi skrattar och funderar högt på att börja tilltala sig själv "ore" (mer "manligt" jag)

Även när Haruhi's hemlighet avslöjats för klubben så fortsätter hon vara klubbens värd, skulden står fortfarande fast. Men istället måste hon då dölja sin riktiga identitet/ sitt kön för att kunna fortsätta.
Hoppas ni gillar den! Här är första episoden^^:
http://www.animecrunch.com
Sayonara^^


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0